February 24, 2021

Djali i Ukshin Hotit për herë të parë tregon një letër që ka të bëjë më veprimtarin, ja për çfarë bëhët fjalë


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Andin Hoti, djali i veprimtarit ende të zhdukur Ukshin Hotit përmes një postimi të tij në facebook ka treguar për herë të parë një letër në të cilen Ismail Kadare proteston ndaj burgosjes se Ukshin Hotit.

Hoti ka thenë se Letra Protestuese e Ismail Kadaresë ndaj burgosjes së Ukshin Hotit, e shkruar në shkurt të vitit 1997, drejtuar Amnesty International, Parlamentit Evropian, Këshillit të Evropës si dhe ministrave të jashtëm të vendeve kryesore të perëndimit.

Postimi i plotë:

Për herë të parë po e shoh, si dhe po e ndaj me ju 🙏

Letra Protestuese e Ismail Kadaresë ndaj burgosjes së Ukshin Hotit, e shkruar në shkurt të vitit 1997, drejtuar Amnesty International, Parlamentit Evropian, Këshillit të Evropës si dhe ministrave të jashtëm të vendeve kryesore të perëndimit.

Faleminderit Rexhep Hoti për shpërndarjen!

Image
Image
Image
Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *