January 26, 2021

Dani-ju këndon nga Peja, nis koncerti i artistit të mirënjohur


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Pas koncertit të javës së kaluar të Sabri Fejzullahut në Prishtinë dhe atij të Xenit në Gjakovë një koncert tjetër po mbahet sonte.

Është ai i këngëtarit nga Peja, Ramadan Krasniqi-Dani që po mbahet me moton Koncerti me moton “Dani – Ju këndoj nga Peja” që po mbahet në teatrin e qytetit “Istref Begolli”.

Transmetimi i koncertit po bëhet nga Klan Kosova dhe parashihet të zgjasë për rreth një orë dh do të këndoj hitet më të mëdha ndër vite./Indeksonline/