March 5, 2021

Çun Lajçi dedikim prekës në 37 vjetorin e lindjes të bijës së ndjerë


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Vite më parë ndërrojë jetë tragjikisht vajza e aktorit të madh shqiptar Çun Lajçi, Bubulina e cila poashtu ishte me profesion aktore.

Aktroi i njohur vazhdon ta kujtoj me mall bijën e vetme përmes vargjeve të poezisë dhe dedikimeve prekëse.

Edhe në përvjetorin e 37-të të lindjes së saj, Çun Lajçi ka publikuar një fotografi të saj teksa sipër ka shkruar një poezi prekëse.

Më poshtë postimi:

Sot ne 37-të vjetorin e lindjës
Bubulinë

Sot
S’do t’pi mirake
Asht muaj i shenjt rahmeti
Shenjtnive do t’iu lutem për ty

Do t’shkruej edhe për vitin 83
E për vajin e parë kur erdhe
Në 2 majin e luleve

Në mbramje do t’i lus engjujt
Me t’veshë bukur me fustanet lule-lule
E krejt hurmet e Arabisë me t’i pru

Unë e Gala
Me ujë do t’i mbysim dhimbjet
Në dhomën e vetmisë tue t’kujtu

02.05.2020