January 26, 2021

Çka na pret në fazën e tretë dhe cilat biznese do të hapen?


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Nga 1 qershori do të fillojë zbatimi i fazës së tretë që Ministria e Shëndetësisë ka paraparë ndaj situatës së COVID-19.

Në këtë fazë e tretë hyjnë transporti urban dhe ndërurban, taksitë, gastronomia në përgjithësi, provimet në Arsimin e Lartë, Testi i Maturës dhe Arritshmërisë, hapja e Kinemave dhe Teatrove, hapja Selektive e Aktiviteteve Sportive.

Në rivlerësimin e fazës së tretë hyjnë kufijtë, aeroportet, ahengjet, banjat, panairet, pishinat, klubet e natës.