March 5, 2021

BLERO E KA NJË PYETJE: S’PO DI A JAM NË KARANTINË A NË FUSHATË ZGJEDHORE


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Këngëtarit Blero duket se nuk janë duke i pëlqyer sa duhet emisionet televizive në vend

Këtë ai e ka shprehur me një postim në InstaStory ku ka kritikuar televizionet kosovare.

“S’po di a jam në karantinë apo në fushatë zgjedhore. Allahile a mundeni me i kqyrë gjashtë televizionet tona kryesore dhe kallxomëni se nuk jam kah marrë vesh. As edhe një diskutim për pandemi. Zoti na ruajt! Zoti i bekoftë shqiptarët!”, ka shkruar Blero.

Ditë më parë Blero me anë të një statusi ka lënë të kuptohet se nuk është në Prishtinë por jashtë saj pasi që nuk kishte arritur që t’ia festonte vajzës së tij ditëlindjen e 10 të saj.

Ai e kishte uruar atë nga largësia!