March 1, 2021

BAKLLAVA


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Receta:
6 vezë (3 komplet, 3 vetem të kuqen e vezës),
1 gotë të ujit qumësht,
1 gotë të ujit vaj,
1 gotë të ujit ujë të vakët,
1 pecivë,
Dhe miell deri sa të bëhet brumi.

Shërbeti:
1 litër e gjys ujë,
1 kilogram e gjys sheqer,
Gjys limoni.
Shërbetin e ziejmë edhe 15 minuta pasi të vlon.

Urime Festa e Bajramit.