March 6, 2021

Arilena Ara mban koncert recital në qendër të Tiranës


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Arilena i këndon Tiranës sonte.


Këngëtarja Arilena Ara do të mbajë koncert recital në sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë, shkruan lajmi.net.

Koncerti do të përcjellet drejtpërdrejt në kanalin YouTube dhe të gjitha platformat tjera, ndërsa fillon nga ora 19:00.

“Sounds of silence”, është koncerti recital i Arilena Arës, ku do të këndojë ‘live’ për gjithë shqiptarët që po qëndrojnë në shtëpi.

Për ndryshe, këngëtarja ishte përzgjedhur që ta përfaqësojë Shqipërinë në “Eurovision” me këngën “Fall from the sky”, por EBU mori vendim që ta anulojë për shkak të pandemisë.