March 2, 2021

Apple sjell syze për 499 dollarë


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Kompania amerikane planifikon të nxjerrë syzet e saj të para Apple Glass. 

Sipas informacionit, syzet do të quhen Apple Glass dhe pritet të kenë një çmim prej 499 dollarësh.

Sipas blogerit Jon Prosser, Apple Glass vijnë me një sensor të integruar.

Blogeri pretendon se ka parë tashmë një video të prototipit që tregon syzet me një kornizë plastike.

Sidoqoftë, materiali akoma mund të ndryshojë, veçanërisht pasi produkti me siguri nuk do të jetë në dispozicion deri në fund të vitit 2021.

Nëse Prosser ka të drejtë në lidhje me këto lajme që po qarkullojnë në internet, Apple patjetër që ka një problem të brendshëm.

Kjo sepse ndryshe nga shumë blogerë të tjerë të teknologjisë, të cilat shpesh marrin informacionin e tyre nga furnitorët aziatikë, detajet e publikuara nga blogeri duhet të vijnë direkt nga grupi.

Kohët e fundit, Prosser kishte publikuar të gjitha të dhënat teknike dhe të gjitha çmimet për modelet e planifikuara të iPhone 12.

Në të kaluarën, shumica e informacioneve nga ky bloger kishin qenë të sakta.