February 27, 2021

4 PACIENTË TË RITESTUAR NGA VOJNOCI PËR COVID – 19 REZULTOJNË NEGATIV


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Shtime, 3 maj 2020 –Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës (IKShPK),

nga mostrat e marra për ritestim të prekurve nga fshati Vojnoc kanë rezultuar negativ në rastin e parë.

Në komunën e Shtimes numri i të infektuarëve pra mbetet në numër të njëjtë 18,

në mesin e tyre kemi 5 të shëruar deri më tani.

Qëndroni në shtëpitë tuaja, mbani distancë dhe mbajeni

ambientin përreth të pastërt.

Shtabi Emergjent