March 6, 2021

A e dini pse noti është sporti më i miri në aspektin shëndetësor? Sepse sjell shumë përfitime shëndetësore të cilat jua ndryshojnë jetën në mënyrë…

Shumë gra nuk mund të paramendojnë plakjen, e problemin më të madh e kanë me rrudhat. Por ka edhe disa mënyra natyrore përveç kujdesit me…

Përfitimet shëndetësore nga trangujt Bota i di përfitimet më të mëdha shëndetësore të kastravecit – ringjalljen e lëkurës. Ne po ashtu i çmojmë sallatat e…

FUN

Mbajti tri vjet burg, lirohet pëllumbi që u “arrestua” për spiunazh

Policia indiane liroi ​​një pëllumb të Pakistanit pasi u mbajt në arrest për 3 vite, i dyshuar për spiunazh. Pëllumbi, i cili i përkiste një…

DESERTE - USHQIM

Para apo pas dreke? Zbuloni kur duhet t’i hani frutat

Në shumicën e familjeve shqiptare, ngrënia e frutave pas ushqimit është thuajse një traditë që zbatohet me përpikmëri. Ka shumë prej tyre që preferojnë frutat…

Këto janë fotot e Diellit që janë shkrepur në një afërsi si asnjëherë më parë. Misioni i përbashkët i NASA-s dhe Agjencisë Evropiane Hapësinore ka…

Microsoft do të zëvendësojë dhjetëra gazetarë me kontratë në faqen e internetit të MSN dhe të përdorë sisteme të automatizuara për të zgjedhur histori lajmesh,…

Kontrollimi i temperatures ishte një ndër mënyrat e detektimit të koronavirusit. Është e mundur që një person që është i infektuar ka shpërndarë virusin tek…